Mască de argilă de la Fullcube,Mască de nămol cu ​​ceai verde și Magnolia Officinail,Mască de față 100% organică,Tratament pentru tenul gras, Mască de îndepărtare a punctelor negre, Măști de față Frumusețe,Măști de îngrijire a pielii (Green Tee)


Pret: £8.59
(as of Nov 02,2022 03:05:00 UTC – Detalii)

Descriere produs:
1.Ușor de utilizat: spălați-vă fața, aplicați noroi pe față sau pe corp, lăsați-l timp de aproximativ 10-15 minute, apoi clătiți. Textura este fină și netedă, ușor de întins și ușor de aplicat.
2. Serviciu excelent pentru clienți! Dacă nu sunteți mulțumit de masca noastră de față pentru față și corp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin serviciul de mesagerie Amazon și vom găsi o soluție la problema dvs. în timp util!
3.Specificație:
Nume: mască de față cu ceai verde
Dimensiunea unui singur produs: 7*7*4,5 cm
Dimensiuni pachet: 7,5*7,5*5 cm
Greutatea netă a unui singur produs: 100 ml/3,53 oz
Greutate brută a ambalajului: 141 g
Produsele includ: 1 * mască de față tee verde

Mască de detoxifiere: Această mască de detoxifiere elimină toxinele și impuritățile pentru o piele care poate respira în sfârșit. Masca de curățare cu ceai verde ca agent de curățare a porilor poate absorbi instantaneu uleiul care înfundă porii, îndepărtează celulele moarte ale pielii și acționează ca soluția perfectă pentru îndepărtarea imperfecțiunilor.
Mască de față anti-îmbătrânire: Masca de față verde este bogată în polifenoli și extarct natural de ceai verde, cu acțiunea lor puternică antioxidantă, regeneratoare și de calmare a pielii. Masca noastră pentru îngrijirea pielii contracarează îmbătrânirea din interior.
Mască de față hidratantă: Am încărcat masca de față cu nămol cu ​​ingrediente hidratante, cum ar fi castravetele. Formularea din mască de argilă ajută ingredientele să pătrundă mai adânc, astfel încât să aveți o piele ultra-hidratată și hrănită.
Mască de față strălucitoare: masca noastră liniștitoare cu ceai verde, fără pori, ajută la împrospătarea și luminarea feței pentru o strălucire strălucitoare și frumoasă pe care toți o pot vedea! Nu este nevoie să se decojească. Doar spălați-l după ce se usucă

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.