Masă de masaj Canapea Pat Aluminiu Ușor Deluxe Professional Beauty Tattoo Spa Reiki Portabil pliat 3 secțiuni cu Geantă de transport din spumă din piele PU Premium albă(213cm/15kg/Capacitate de încărcare 250 kg)


Pret: £134.99 - £129.99
(as of Oct 27,2022 14:28:14 UTC – Detalii)

Accesați calitatea standard din industrie cu masa de masaj BTM, cu o construcție comercială de înaltă calitate, concepută pentru profesioniști și studenți din toate disciplinele; masaj, cosmetice, medicale, tatuaje și multe altele. Realizată cu o structură ușor de operat, masa BTM este potrivită profesioniștilor experimentați, ca masă de masaj pentru începători sau pentru uz casnic.
【CONFORT ULTIMĂ】 Dispune de PU premium și spumă dublu strat de înaltă densitate – tapițerie din spumă de 50 mm, oferind clientului dumneavoastră o experiență de confort. Suprafața PU rezistentă la ulei și apă este minunat de moale și nu are miros neplăcut, ușor de curățat.
【PORTABILE ȘI UȘOARE】 Construcție ușoară, dar robustă, într-un design compact, pliabil și transportabil, mai ușor de configurat și pliat. Greutate: 15 kg. Se blochează în siguranță cu două cleme cromate ferme și are mânere duble pentru o călătorie ușoară. O geantă de transport durabilă din nailon cu o curea de umăr reglabilă și un buzunar lateral pentru depozitarea uleiurilor și consumabilelor este, de asemenea, inclusă în lista de ambalare.
【DESIGN PROFESIONAL】Masa de masaj poate fi ajustata usor si rapid pentru diferite nevoi de inaltime, picioare, gat si brate. Este conceput pentru tratamente precum masaje, tatuaje sau scopuri cosmetice. Perfect pentru utilizarea studenților profesioniști care călătoresc sau pentru utilizarea obișnuită acasă. Structură concepută pentru a fi potrivită pentru masaj sportiv, terapie sportivă, evaluări clinice și multe altele.
★【100% Satisfacție】Fiecare masă de masaj este făcută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de durabilitate; Dacă mai există ceva cu care ne putem ajuta la cumpărare, utilizare sau întreținere, nu ezitați să ne anunțați. Am insistat să oferim 100% satisfacție clienților. Dimensiune masă extinsă: L213*W58*H60-H83cm.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.