Marca Amazon – Geantă de toaletă suspendată Eono pentru bărbați și femei Geantă de spălat de călătorie Geantă impermeabilă pentru cosmetice Geantă de frumusețe Geantă de machiaj Geantă de călătorie Geantă de toaletă Organizator de articole de toaletă Geantă de duș de gimnastică Geantă de bărbierit pentru bărbați – Negru


Pret: £12.99
(as of Nov 01,2022 12:16:21 UTC – Detalii)

Faceți o viață ușoară și distractivă, aducându-vă produse de mai multă calitate, fiabile și foarte apreciate, la o valoare excelentă.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 23,37 x 11,94 x 11,94 cm; 180 de grame
Data primului disponibil: ‎ 31 octombrie 2018
ASIN: B07K1ZFJFY
Țara de origine: China

Capacitate potrivită și compartimente multiple: geanta de toaletă suspendată Eono are o dimensiune ideală de 9,2″x4,7″x4,7″ (23x12x12cm) și cântărește doar 180g. Cu mai multe compartimente, geanta de machiaj păstrează accesoriile de toaletă ordonate și ușor de accesat, foarte convenabil pentru depozitați-vă articolele de toaletă, cosmeticele, bărbierit, accesoriile de călătorie și articolele personale esențiale.
Rezistent la apă și etanșare: Pe lângă stratul exterior impermeabil, geanta de machiaj pentru articole de toaletă are și o căptușeală interioară rezistentă la apă și anti-bacterian, care vă va proteja obiectele personale de pătrunderea umezelii sau a bacteriilor, dar poate evita și scurgerea. poluare, vă aduc o îngrijire personală mai curată și mai confortabilă.
Mmde pentru călătorii și portabilitate: Organizatorul de produse cosmetice pentru husă de călătorie are un cârlig robust încorporat, perfect pentru a-ți agăța geanta. Împreună cu designul larg deschis pentru a permite accesul rapid la articolele dvs. Un mâner convenabil face carcasa cosmetică destul de ușor de purtat. Uimitoarea pungă de spălat este pur și simplu perfectă!
100% Garanție de returnare a banilor: Oferirea celor mai bune produse și satisfacerea tuturor nevoilor dumneavoastră a fost întotdeauna obiectivul nostru principal. Suntem în spatele tuturor produselor noastre Eono și oferim o garanție necondiționată pentru calitate și măiestrie în 13 luni. Nu ezitați să ne contactați făcând clic pe „DIYouth” sub coșul de cumpărături și apoi pe „Puneți o întrebare”.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.