Love Beauty and Planet Șampon vegan cu unt de shea și ulei de santal, hidratant și hidratant pentru bărbați și femei, curățare profundă și reparare profesională a părului pentru păr uscat (400 ml)


Pret: £7.50
(as of Oct 30,2022 08:37:28 UTC – Detalii)

Spune adio uscarii. Șamponul Love Beauty and Planet Purposeful Hydration este infuzat cu unt de shea sălbatic și lemn de santal australian. Răsfățează, hidratează și protejează ușor părul pentru un stil extrem de delicios. Găsește-ți scopul cu un păr mojos și restaurat cu dragoste. Dacă aveți părul creț, umiditatea acestui produs este o binecuvântare.
Și în timp ce sunteți la asta, răsfățați-vă cu parfumuri infuzate cu lemn de santal australian din surse etice. Acest șampon emană un miros armonios cu note balsamice cremoase, exotice și lemnoase.
Love Beauty And Planet provin din nuci de shea din Ghana și Burkina Faso, unde agricultura este cheia comunității. Acest unt de shea este făcut după tradiții îndelungate, mai întâi topit la foc de lemne și apoi răcit peste noapte.
Șamponul de hidratare intenționat Love Beauty And Planet este infuzat cu ulei de cocos organic pentru păr
Infuzat cu unt de shea, acest șampon hidratant vă va înconjura părul în parfumurile delicate ale uleiului australian de lemn de santal.
Acest șampon hidratează pentru părul hidratat delicios
Da sampon fara parabeni, da sampon fara silicon, da sigur pentru parul vopsit, da vegan, da cu demachiante pe baza de plante, da nu este testat pe animale, da ulei de cocos organic
Love Beauty And Planet se angajează să facă mici acte de dragoste care să te facă pe tine și planeta puțin mai frumoase, în fiecare zi

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.