Lampă pentru frumusețe Lampă cu LED pentru tatuaj pentru machiaj, Lumină de birou USB pentru salon cu clemă, lumină rece și caldă, Lampă portabilă de masă pentru frumusețe pentru machiaj permanent, pentru microblading sprâncene/creaion de ochi


Pret: £24.39 - £23.57
(as of Jan 06,2023 12:24:01 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Sursă de lumină LED actualizată recent, fără protecție stroboscopică a ochilor, fără radiații, capul lămpii din aluminiu este bun pentru schimbul de căldură și își prelungește durata de viață, cu viață lungă, putere luminoasă ridicată, disipare bună a căldurii și pierderi reduse de lumină.
Lumină rece și caldă, reglare dublă, funcționare cu un singur buton, simplă și convenabilă, clemă metalică, clemă puternică cu arc, contracție elastică, fără deformare.
Adoptă economisirea energiei și lumina LED-urilor strălucitoare, fără pâlpâire, fără radiații, ceea ce vă ajută să vă protejați ochii.
Designul prizei USB îl face mai comod de utilizat, poate fi folosit pe computer, sursă de alimentare, adaptor etc. Iar clema metalică de pe partea inferioară a lămpii facilitează agățarea acesteia la birou.
Potrivit pentru tatuaj sprâncene, tatuaj, manichiură, extensii de gene, lectură, muncă etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.