Karjiaja Set de machiaj cu burete marshmallow 4 buc Burete de machiaj roz Bureți fără latex Blendere de frumusețe Burete pentru fond de ten Burete de machiaj ultra moale pentru fond de ten, creme și pudre


Pret: £7.99
(as of Jan 07,2023 02:02:53 UTC – Detalii)

Specificații
Material: poliuretan hidrofil
Dimensiune: 8*6 cm (stare uscată)
Culoare: roz deschis
Cantitate: 4 Burete de machiaj

Caracteristică
1. Buretele de fond de ten cu pudră de machiaj în formă de piersică este potrivit pentru utilizare în jurul ochilor, buzelor, nasului, zonei T, obrajilor, gâtului și orice altă zonă doriți.
2. Machiajul din burete marshmallow ultra moale este foarte moale și fără pudră, făcându-ți machiajul să arate proaspăt, frumos și natural.
3. După curățare, vă rugăm să-l puneți într-un loc ventilat și uscat pentru a asigura curat și igienă.

Pachet:
4 burete de machiaj

Ultra moale: textura buretelui blender moale pentru frumusețe este moale și Q-elastică, devine mai mare când întâlnește apă, se simte delicată și este ușor de aplicat machiajul, făcându-ți machiajul frumos și natural.
Burete de machiaj în formă de piersică: Aspectul în formă de piersică al buretelui de marshmallow în expansiune este foarte drăguț. Poate fi aplicat la 360 de grade fără fundături, se potrivește machiajului facial și face machiajul mai delicat.
Utilizare umedă și uscată: blenderul de fond de ten roz poate fi folosit atât pentru utilizare umedă, cât și uscată. Poate fi folosit în mai multe scopuri, iar machiajul se simte natural, făcându-ți machiajul să arate mai clar.
Aplicații largi: Oul de frumusețe poate fi folosit pentru o varietate de produse cosmetice, cum ar fi cremă de fond de ten, fond de ten lichid, cremă BB, corector, cremă de machiaj și pudră liberă și alte produse cosmetice pe care doriți să le utilizați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.