Jasmyn & Greene Relaxation Pamper Hampers pentru femei – 10 cadouri de lux Pamper pentru femei cu lavandă și tămâie. Seturi de cadouri de frumusețe pentru femei cu produse spa acasă. Cadouri de aniversare pentru ea


Pret: £33.99
(as of Jan 05,2023 16:39:26 UTC – Detalii)

Aici la Jasmyn și Greene credem că cadoul este o formă de artă. Cu toate acestea, nu este suficient să puneți pur și simplu lucruri frumoase într-o cutie.
🎁 ÎN AROMATERAPIE Levănțica este un parfum liniștitor și calmant, folosit pentru a ajuta la relaxare și somn și este, de asemenea, excelent la calmarea pielii. Acest set de răsfăț cu lavandă și tămâie este cadoul ideal pentru relaxarea somnului pentru femei.
🎁 Nimic nu spune „MI PASĂ DE TINE” mai mult decât să oferi un coș cadou plin de cadouri minunate de îngrijire personală pentru femei. De la set cadou pentru răsfăț pentru sarcină sau kit de răsfăț pentru proaspăt mamă până la coșuri pentru ziua de naștere pentru femei sau coșul de Ziua Mamei. Sau de ce să nu te răsfețe cu un coș de lux pentru îngrijirea personală?
🎁 Acest cadou pentru femei cu lavandă și tămâie este plin de cadouri spa de lux și produse cosmetice organice. Acest kit Wellbeing Home Spa are totul pentru un tratament de relaxare destres în intimitatea băii dumneavoastră.
🎁 TRIMITEȚI Direct DESTINARULUI – Nu uitați să bifați caseta de bifare „Cadou” atunci când plasați comanda și să adăugați propriul mesaj cadou personalizat gratuit. Fiți siguri că nu sunt incluse detalii despre factură sau preț cu cadoul.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.