Geantă de machiaj Harry Potter pentru femei, fete, trusă cu două fețe, catifea, pentru articole de toaletă cosmetice, accesoriu de călătorie, cadou


Pret: £11.95
(as of Jan 07,2023 00:45:42 UTC – Detalii)

⚡💄🖌️✂️⚡ EDIȚIE LIMITATĂ: Această geantă este un design exclusivist și poate fi găsită doar în magazinul nostru și este o ediție limitată. Am lucrat direct cu designerii Warner Bros pentru a ne asigura că această geantă este pe deplin autentică. Am folosit o catifea visiniu zdrobită puternică, dar super moale, pentru a ne simți un lux total. Concepând mereu cu atenție la detalii, am împletit logo-ul Harry Potter pe lateralul fiecărei genți cu detalii aurii. Calitate de lux si pret imbatabil.
⚡💄🖌️✂️⚡ MULTI UTILIZARE: Această geantă poate fi folosită pentru atâtea lucruri. Sunt perfecte pentru depozitarea tuturor machiajului sau articolelor de toaletă. Dar poate fi folosit și pentru a depozita toate articolele de papetărie de la școală, de la serviciu sau de la facultate. De asemenea, sunt un cadou perfect pentru orice fan de Hogwarts. Îl poți folosi ca geantă de papetărie, geantă cosmetică, geantă de călătorie, geantă de ambreiaj – purtând întotdeauna în mod convenabil tot ce ai nevoie. Dimensiunea estimata a carcasei este de 20cm x 13cm.
⚡💄🖌️✂️⚡ GAMA HARRY POTTER: Găsiți gama noastră completă Harry Potter exclusiv în magazinul nostru. Potriviți această cutie de creion cu gama noastră completă – rucsac, geantă de sport și geantă de prânz. Sau potriviți-o ca geantă cosmetică cu papucii și lenjerie de noapte exclusive Harry Potter pentru cel mai bun cadou Harry Potter.
⚡💄🖌️✂️⚡ STIL și CALITATE: Design-urile noastre sunt întotdeauna unice și înaintea oricăror tendințe, dar nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea. Am selectat cele mai bune materiale care nu sunt doar luxoase, ci și rezistente la uzură. Fermoarul este foarte puternic, iar tragerea fermoarului este un metal rezistent la uzură. Cumpărați cu încredere produsele noastre de înaltă calitate complet testate.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.