Frumoasa și Bestia Trandafir, Trandafir pentru totdeauna într-o cupolă de sticlă cu lumină LED, Floare de trandafir galaxie de trandafir etern pentru ea, cel mai bun cadou pentru Ziua Îndrăgostiților Ziua Mamei Aniversare Nuntă Naștere Crăciun


Pret: £20.99
(as of Jan 04,2023 12:15:05 UTC – Detalii)

SogYupk se angajează să selecteze cu atenție cele mai bune cadouri pentru clienții noștri. Produsele noastre sunt unice și diverse, fie că este vorba de Ziua Nașterii, Aniversarea sau Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Copilului, Ziua Tatălui, Ziua Recunoștinței, Crăciunul, Anul Nou, puteți alege cel mai potrivit cadou.
🌹💝🌹【Trandafir într-o cupolă de sticlă】 – Trandafirul nostru galaxie realizat din plastic de înaltă calitate, petalele și frunzele vii produc culori diferite sub unghiuri diferite și lumini diferite, arată foarte frumos. Acoperit cu o cupolă din sticlă strălucitoare pentru a proteja floarea de trandafir pentru o mai bună conservare și un aspect elegant. Baza este din lemn, care are o suprafață stabilă și netedă, fără bavuri. Acest trandafir infinit ar arăta uimitor ca o piesă centrală în camera de zi sau dormitorul tău.
🌹💝🌹【Iluminează iubirea veșnică】- Acest trandafir fermecat înconjoară șirul de lumină cu LED cald, care are căldură scăzută, consum redus de energie și durată lungă de viață, oferindu-vă o lumină sigură și caldă pe timp de noapte. Perfect pentru a crea o atmosferă romantică pentru tine în timpul aniversării și sărbătorilor! Lăsați luminile calde și superbe să adauge un alt punct de memorie uimitor serii cinei la lumina lumânărilor. Luminează dragostea dintre tine și iubitul tău de trandafirul nostru veșnic!
🌹💝🌹【Idei de cadouri romantice cu trandafiri】- Această cupolă de trandafiri este perfectă pentru a crea o atmosferă romantică. Cele mai bune cadouri pentru ea, iubită, logodnică, soție, mamă, bunica, soră, femei etc. Idei de cadouri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Femeii, Aniversarea, Ziua Recunoștinței și Crăciunul. În plus, poate fi folosit și pentru sufragerie, dormitoare, nunți, petreceri, decorațiuni hoteliere etc.
🌹💝🌹【Garanție de calitate】 – Ambalaj nou de înaltă calitate, bumbac perlat EPE care absoarbe șocul încorporat, nu numai că protejează mai eficient trandafirul de sticlă în timpul transportului, dar previne și praful și zgârieturile. Nu mai trebuie să vă faceți griji că primiți un cadou spart, iar întâlnirea cu o surpriză bine pregătită devine o scenă jenantă. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, serviciile noastre prietenoase pentru clienți vă vor fi la dispoziție.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.