Dispozitiv de curățare pentru pensule de machiaj realizat din silicon/multiple modele robuste și are aspirații puternice [ Size : Small | Colour : Pink ]


Pret: £2.99
(as of Nov 02,2022 19:08:01 UTC – Detalii)

Descriere produs

siglă

siglă

articol

articol

7 culori

7 culori

mărimea

mărimea

Gamă de 7 culori Ușor de curățat Disc de curățat pensule pentru îngrijirea și curățarea pensulelor de machiaj Nou-nouț și de înaltă calitate Fabricat din gel de silice, non-toxic și inodor, îngrijește-ți pielea delicată

Detergent pentru pensule de machiaj mic, la îndemână

Pensula cosmetică pentru spălat machiaj, covoraș de curățare cu gel, perie de machiaj pentru fond de ten, tampon de curățare, perie de curățare din silicon:

100% nou-nouț și de înaltă calitate. One pad are un amestec de mai multe modele robuste pentru curățarea diferitelor zone. Proiectat cu tact pentru a curăța perii cu o mișcare ușoară, fără a deteriora peria în sine. Convenabil pentru a curăța diverse pensule de machiaj care pot ridica cantități diferite de pudră. 5 mini ventuze în partea de jos, pot fi adsorbite direct pe placa de plastic sau pe blatul bazinului. Fabricat din silicon de înaltă calitate, indestructibil, reutilizabil și durabil. Ușor de transportat, perfect atât pentru uz casnic, cât și pentru călătorie.

img

img

img

img

img

img

electrice ✓ ✓

💄 Fiecare tampon are un amestec de mai multe modele robuste pentru curățarea diferitelor zone.
💄 Proiectat cu tact pentru a curăța perii cu o mișcare moale, fără a deteriora peria în sine. Ușor de transportat, perfect atât pentru acasă, cât și pentru călătorie.
💄 5 mini ventuze în fund, pot fi adsorbite direct pe placa de plastic sau blatul bazinului.
💄 Fabricat din silicon de înaltă calitate, ecologic, indestructibil, reutilizabil și durabil.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.