Cutie de machiaj Cutie de depozitare pentru machiaj Cutie de machiaj Cutie de machiaj cu curea de umăr, Dimensiune mare: 27,5×19,5×24,5cm, Roz


Pret: £22.99
(as of Nov 03,2022 10:10:28 UTC – Detalii)

cutie de machiaj
Dimensiuni produs : ‎ 28 x 25 x 17 cm; 1,48 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 28 ianuarie 2022
ASIN: B09RF9TV4J
Țara de origine: China

DOUĂ CĂI DE TRANSPORT – Această husă de machiaj profesională vine cu o curea de umăr detașabilă și reglabilă. Cureaua de umăr are o capacitate portantă puternică, care poate împărți greutatea cutiei și mâinile libere atunci când purtați această cutie cosmetică în timpul călătoriei. Mânerul îmbunătățit este confortabil și moale la atingere.
Ușor de curățat – Cutia de frumusețe este ușoară și convenabilă de curățat. Ștergeți pur și simplu cu un prosop de hârtie sau o cârpă umedă pentru a curăța petele de pe tăvi. De asemenea, puteți lua cutia interioară pentru organizarea frumuseții și o puteți curăța cu ușurință.
MATERIAL DE ÎNALTĂ CALITATE – Țesătura Oxford de înaltă densitate este mai durabilă și mai rezistentă la uzură, impermeabilă și ușor de agățat. Fermoarul dublu se închide neted și ușor. Dimensiunea cutiei de machiaj: 27,5×19,5×24,5cm
CADOU PERFECT – Livrat cu dragoste, un cadou perfect pentru sotie, iubita, mama pentru nunta, ziua de nastere, Valentine, Craciun.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.