Cretă de păr pentru copii Cadouri pentru fete, MSDADA Vopsea de păr strălucitoare temporară pentru copii Cadouri pentru fete de 6 7 8 9 10-12+ Lac colorat pentru Halloween, Crăciun, Anul Nou, petrecere de aniversare (multicolor A)


Pret: £7.98
(as of Oct 31,2022 20:37:29 UTC – Detalii)

Această cretă de păr pentru copii poate fi folosită în multe ocazii, cum ar fi petreceri de naștere, petreceri de machiaj cosplay, cluburi, divertisment de familie etc. Poate fi, de asemenea, un cadou amuzant pentru fete de Paște, Halloween, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Sf. Patrick . Mai mult, aceasta este și creta de păr pentru femei, băieți, adolescenți. Ele pot fi folosite nu numai pentru vopsirea părului uman și de animale de companie, ci și pentru vopsirea feței.
🍀【Sigur și non-toxic】- Această vopsea pentru culoarea părului este făcută din ingrediente non-alergenice și non-toxice, care pot fi folosite pe față și sunt sigure atât pentru piele, cât și pentru păr. 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗦𝗜Z𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 –Lungimea pieptenului pentru culoarea părului este de aproximativ 3,99 inchi (10 cm).
🍬【Sfaturi calde】- Aceste fixative colorate se aplica foarte usor pe parul deschis, cum ar fi parul gri si blond. Dar este puțin dificil pentru părul închis sau brunet, puteți urma pasul:1. Aplicați culoarea pe o mână de păr. 2. Uscați părul cu un uscător de păr sau un evantai, deoarece creta poate fi puțin lipicioasă.3. Finalizează-ți părul cu gel sau fixativ.
🌈【Super efect și economie de timp】- Dacă doriți să vă schimbați culoarea părului temporar și rapid, această cretă de păr este o alegere bună pentru dvs. Îți poate schimba culoarea părului în câteva minute! Și este o culoare temporară și se spală ușor, ca de obicei, cu apă și șampon.
🌼【Ușor de utilizat】- Cu designul unui pieptene mic fix, care se poate aplica cu ușurință pe părul de sus în jos, fără a vă păta mâinile. Venind cu mănuși de unică folosință și inele de păr, procesul de vopsire a părului este mai ușor și mai rapid.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.