Colecția de îngrijire a tenului „Keep the Blues Away” 7th Heaven – Include 6 măști de față cremă și peel-off de curățare și hidratare | Ideal pentru toate tipurile de piele


Pret: £6.99 - £4.99
(as of Nov 01,2022 13:34:55 UTC – Detalii)

Nu te lăsa să fii albastru, bucură-te de o experiență de răsfăț ceresc cu acest pachet de măști de față și ține-l departe! Conținutul include: 7th Heaven Mască peel-off cu nucă de cocos + argilă Mască cu cremă de nucă de cocos 7th Heaven Mască peel-off 7th Heaven Marea Moartă Mască cu fondue de ciocolată albă 7th Heaven Mască peel-off cu ceai verde 7th Heaven 7th Heaven Dead Sea + Mască peel-off cu argilă *Conținutul poate varia. Cele mai vândute măști, îndrăgite de consumatorii din întreaga lume. Tratamente la prețuri accesibile cu formulări performante. Extracte naturale și derivate din plante. *Conținutul poate varia și poate provoca, de asemenea, fericire! Aprobat de Societatea Vegetariana! Tot ceea ce facem este vegetarian sau vegan și nu adăugăm niciodată nimic rău. Suntem mândri că suntem fără cruzime! Protectori ai celor patru picioare și blăniți – din prima zi am spus nu testării pe animale. Sună-ne visători de îngrijire a pielii, numiți-ne pionieri. Am fost unul dintre primii pe scena măștilor de față în 1985. Lucrăm și ne pregătim aproape toate măștile din Marea Britanie, cu fondatorul nostru, Gregory Butcher OBE, conducând calea!
✨ Include o selecție de produse de îngrijire a pielii noastre „albastre” pentru a vă curăța, hidrata și revitaliza pielea! *Conținutul poate varia.
😀 Conținutul poate provoca fericire!
🍃 Vegan aprobat de Societatea Vegetariana.
🐰 Protectori ai patrupedului și blănosului – din prima zi am spus nu testării pe animale.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.