Cărucior de înfrumusețare pe roți Cărucior de machiaj profesional extra mare Cărucior de machiaj Carucior de înfrumusețare Carucior de frumusețe cu blocare Cutie de machiaj profesională – Negru clasic


Pret: £57.99
(as of Jan 07,2023 05:47:13 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
Dimensiuni produs : ‎ 34 x 24 x 44 cm; 6,3 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 8 mai 2022
ASIN: B09ZS1DVVK

Carcasă mare de depozitare: Dimensiunea întregii carcase: 34cm x 22cm x 40cm (Lxlxh). Această cutie de machiaj construită cu 4 tăvi și un sertar de depozitare inferior. Compartimentul de depozitare inferior poate stoca unelte de coafat, unelte de unghii, spray-uri, pungi pentru perii și alte articole de dimensiuni relativ mari. Cu acest spațiu mare de stocare, puteți pune toate machiajele și instrumentele de styling și le puteți lua peste tot.
Tăvi telescopice practice: șina de glisare se extinde lin, ferm conectată și nu va aluneca atunci când nu este utilizată. Tava cu 4 niveluri vă ajută să organizați cu grijă instrumentele de machiaj, colecțiile de rujuri, paletele și pensulele de machiaj.
Roți universale: acest cărucior de machiaj cu roți pivotante la 360° care economisesc muncă, care asigură o mișcare lină și silentioasă. Apăsați ușor știfturile care se află lângă roți pentru a le detașa și a le înlocui cu ușurință. Designul detașabil este suficient de practic pentru a prelungi durata de viață a cutiei de machiaj cu o mică cheltuială în plus, dacă roțile sunt deteriorate după o perioadă de utilizare.
Multifuncțional: acest design al căruciorului de machiaj cu instrumente de blocare pentru confidențialitate de securitate, nu vă faceți griji chiar dacă puneți obiecte personale în public. Acest uimitor cărucior de frumusețe pe roți este o necesitate zilnică pentru artiștii profesioniști de machiaj, coafuri, tehnicieni de unghii, manichiuriști, cosmeticieni și artiștii tatuatori. De asemenea, cu siguranță va fi un cadou ideal pentru începătorii de machiaj și iubitorii de frumusețe.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.