Carcasă pentru machiaj 4 în 1 Cutie pentru frumusețe pe roți Cutie pentru unghii Carucior mare pentru machiaj Carucior pentru frumusețe pe roți Cutie pentru machiaj pe roți Cărucior profesional pentru frumusețe Cărucior cosmetic, violet


Pret: £74.99
(as of Nov 02,2022 16:39:22 UTC – Detalii)

Descriere produs

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

Spațiu de depozitare multifuncțional și mare Carcasa superioară are 4 tăvi flexibile și un compartiment mare gol. Topcase potrivită pentru lacuri de unghii, pensule, fard de ochi etc. Compartiment pentru bricolaj cu separator reglabil.

Cărucior de frumusețe profesional 4 în 1 pe roți

Cutiile cosmetice pentru bagaje 4 în 1 nu servesc doar ca un cărucior integrat, ci pot fi și demontate ca un cărucior mai mic sau ca o cutie portabilă de machiaj în diferite dimensiuni.

Este un cadou perfect pentru artiștii de machiaj atât începători, cât și profesioniști, iubitorii de frumusețe, tehnicienii de unghii, frizerii și așa mai departe.

Roți pivotante la 360 de grade, detașabile, fără zgomot și care economisesc muncă. Mâner telescopic hexagonal pentru a regla lungimea în funcție de nevoile dumneavoastră. Mâner cu design ergonomic, convenabil de transportat.

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

Organizator mare de machiaj

Include două cutii de depozitare separatoare detașabile DIY, vă puteți ajusta spațiul de depozitare pentru a se potrivi cu instrumentele de machiaj sau cosmetice.

Carcasă cu încuietoare

Cutia de machiaj cu cărucior este proiectată cu încuietori.

Păstrați-vă produsele cosmetice în siguranță, atunci când împărțiți dressingul cu alții.

Trusa de machiaj de călătorie

Manopera rafinata si designul manerului de transport superior reduc stresul asupra mainii si se simt foarte confortabil.

Cărucior de frumusețe pe roți

Patru roți rotative de 360 ​​de grade fac ca carcasa trenului de machiaj să se miște foarte ușor, silențios și robust pe orice tip de podea fie prin împingere, tragere sau chiar rotire.

 Carucior de machiaj

 Carucior de machiaj

Culoare Negru Roz Argintiu Albastru Aur Roz Model Dună Dună 3D Diamond 3D Diamond 3D Diamond Combinați liber ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Cadru de aluminiu ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Mâner de transport ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Dimensiuni produs : ‎ 78 x 32 x 22 cm; 8,08 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 28 aprilie 2022
ASIN: B09Z2VM2PH
Țara de origine: China

【Material de înaltă calitate】Această carcasă de frumusețe pe roți are o carcasă exterioară din plastic de calitate superioară, margini și colțuri din aluminiu ranforsat, feronerie metalică rezistentă și căptușeală moale din pânză Oxford. Este solid, durabil și anti-vibrații.
【Carucior portabil pentru machiaj】acest carucior pentru machiaj cu roti a fost proiectat pentru a transporta, afisa si calatori cu produse cosmetice. Cu o tijă telescopică și un sistem de rotire la 360° cu 4 roți, această carcasă este ușor de mutat chiar și la încărcare maximă.
【Lockabel Beauty Case】 Toate cele 4 niveluri au încuietori metalice care se încuie cu chei, păstrând produsele cosmetice în siguranță și protejându-le de privirile indiscrete.
【Carucior ideal pentru machiaj】Această cutie de machiaj uimitoare este o piesă obligatorie pentru manichiuriști, coafuri, cosmeticieni, artiști profesioniști de machiaj sau cei care dețin un munte de produse cosmetice.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.