Calendar de perete pătrat 2023 Pathways – fără plastic – 12″ x 12″ Planificator, natură, fotografie, frumusețe, liniștit, organizator, acasă, familie, program, agendă, cadou


Pret: £11.99
(as of Jan 05,2023 12:58:18 UTC – Detalii)

Alimentați-vă simțul aventurii în 2023 cu calendarul nostru Pathways! În fiecare lună, o nouă fotografie uimitoare a unei căi misterioase și întortocheate, gata să pornești în următoarea ta aventură. Perfect pentru cei care doresc să iasă din drumurile bătute anul acesta! Împărțit în luni, săptămâni și zile calendarul nostru de perete pătrat este ideal pentru a ține evidența programului dvs. încărcat – planificați din timp, astfel încât să nu pierdeți niciun moment. Calendarul include toate datele obișnuite importante de reținut pe tot parcursul anului, cu sărbători legale, sărbători religioase și publice. Cadou ideal pentru copii, părinți, bunici și toată familia pentru zile de naștere, Crăciun, Anul Nou sau doar pentru cineva care este puțin dezorganizat. Suntem mândri că toate calendarele noastre sunt complet fără plastic, sunt fabricate din hârtie certificată FSC și sunt complet reciclabile.
Timpul aventurii – 12 imagini uimitoare cu căi misterioase pentru a vă alimenta simțul aventurii
Ecologic – Ambalaj complet fără plastic și hârtie certificată FSC din surse durabile
Planificator perfect – Lunile sunt împărțite pe săptămână și pe zi, ceea ce face ca calendarul nostru 2023 să fie ideal pentru a vă organiza anul.
Date de reținut – Include sărbători legale, sărbători și alte date notabile de-a lungul anului
Cadou grozav – Face o zi de naștere fantastică, un cadou de Crăciun sau de Anul Nou pentru aventurierul din viața ta

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.