Calendar de Advent pentru frumusețe 2022 Femei Doamne Fete Adolescent Numărătoare inversă de 25 de zile de Crăciun Cadouri cosmetice Esențiale de Crăciun- Machiaj Calendar de Advent pentru Adolescenți Sărutat de soare


Pret: £35.99
(as of Jan 05,2023 22:53:38 UTC – Detalii)

Faceți din fiecare zi o zi frumoasă și strălucitoare cu acest Calendar de Advent 25 Days Of Sunkissed Cosmetics. Include o gamă ediție limitată Oferă-i pe cei dragi un Crăciun fericit cu gama noastră incitantă de cadouri de Crăciun. Găsește modalitatea perfectă de a răsfăța pe cineva special sau de a chicoti alegând cadourile secrete de Moș Crăciun. Cu ceva pentru toată lumea, cumpărăturile tale de Crăciun din acest an pot fi fără stres!
Calendarul nostru de lux de advent conține bronzant, fard de obraz, palete de fard de pleoape, lac de unghii, ruj, luciu de buze, creion de buze, farduri de pleoape, perii de frumusețe, iluminator, agrafă de păr, creion pentru sprâncene, rimel, pietre prețioase pentru unghii, ascuțitor creion, perie, pilă de unghii, unghii. Autocolante și multe altele
Bucurați-vă de strălucirea, strălucirea și distracția Crăciunului cu Calendarul de Advent de 25 de zile de frumusețe, care este un cadou de sezon ideal pentru cineva la care țineți!
Acest set de machiaj conține o selecție incredibilă a celor mai fierbinți culori cosmetice din acest sezon pentru ochi, față și buze – asigurându-vă că arăți uimitor în fiecare zi a sezonului festiv!
Garantați un Crăciun fericit cu acest set cadou special și arată cât de mult vă pasă.
Acesta este un cadou minunat și este modalitatea ideală de a-ți răsfăța pe cei dragi.
Calendar unic de Advent și cadouri de îngrijire personală pentru prieteni, familie, serviciu, cupluri, acasă etc

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.