Bureți de machiaj EDMIRE Pachet de 2 bureți Beauty Blender pentru blending fond de ten, bureți de machiaj pentru aplicarea fondului de ten lichid, pudră, creme de corectare, contour stick, iluminator sau fard de pleoape


Pret: £3.37
(as of Jan 05,2023 20:21:12 UTC – Detalii)

EDMIRE este un brand de nișă de frumusețe care a lucrat pentru a face instrumente de înfrumusețare de calitate accesibile tuturor – de la începători până la experți!
Bureții noștri de machiaj special conceputi sunt cu adevărat multi-tasker; laturile rotunjite sunt grozave pentru aplicarea fondurilor de ten si bronzante, varfurile conice pentru detalii si laturile plate pentru conturare sau iluminatoare.
Vârfurile ascuțite/conice ale bureților noștri profesioniști de amestec oferă acoperire în jurul zonelor dificile, cum ar fi colțurile nasului, buzelor și ochilor.
Utilizați buretele de înfrumusețare într-o mișcare de împingere și răsucire pentru a detalia punctele greu accesibile pentru a obține un finisaj perfect. Laturile unice fără margini și materialul de elită asigură o aplicare fără urme cu risipă minimă de produs.
Buretele de înaltă calitate activat cu apă crește de două ori dimensiunea atunci când este umed și absoarbe produse de machiaj minime, oferind un amestec impecabil, profesional, fără urme.
Utilizați bureții de fond de ten vegani, fără cruzime, uscati pentru o acoperire mai deplină sau umezi pentru o strălucire controlată și plină de rouă. Aplică fonduri de ten lichide, corectoare, machiaj pentru ochi și creme hidratante, oferind un finisaj natural.
Utilizați cu fonduri de ten lichide, contururi creme, iluminatoare, acoperiri și orice alte produse pentru ten. Potrivit pentru pielea sensibilă, plictisitoare, obosită sau grasă.
Dacă este folosit zilnic, vă recomandăm să vă spălați buretele o dată pe săptămână cu un detergent ușor. Șamponul pentru copii sau săpunul blând va funcționa. Asigurați-vă că vă înlocuiți buretele la fiecare 30 de utilizări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.