Beyond Beauty 26 inch 8 pachete/lot Extensii de păr pentru împletit preîntins EZ Briads Setare cu apă caldă Păr împletit Yaki (T1B-Bug)


Pret: £19.88
(as of Nov 02,2022 11:45:39 UTC – Detalii)

Păr împletit preîntins Beyond Beauty
Textura părului sintetic cu împletitură ușoară: preîntins, textura Yaki dreptă, setare cu apă fierbinte care poate schimba coafura cu ușurință și rapiditate, poate face răsucire senegaleză, împletituri croșetate, împletituri cutie direct.
Lista de pachete: 8 pachete/comanda păr croșetat împletit preîntins, 1 x ac de croșetat. Disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori, fibre de păr grozave pentru a face părul Locs cum ar fi Butterfly/Distressed Faux Locs și așa mai departe.
Avantajele părului împletit: ușor de separat, prietenos pentru începători, îngrijit și fără încurcături, rezistent la transpirație, fără vărsare, fără miros, fără mâncărime, prietenos pentru începători, de lungă durată, poate încerca multe stiluri.
Serviciu: A venit cu un cadou gratuit pentru o instalare ușoară. După ce ați primit părul, trebuie să-l scuturați pentru a-l slăbi. Culoarea și imaginea produsului vor fi ușor diferite datorită luminii diferite și a afișajului electronic. Articolul pe care îl primiți va fi identic sau substanțial Similar cu articolul din această listă. Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.