Bentiță reglabilă pentru machiaj din 3 piese, bandă pentru spălarea feței, spa, frumusețe, spa, bentiță pentru yoga cu buclă facială, buclă pentru prosop autoadeziv și 4 bucle pentru păr.


Pret: £5.99
(as of Nov 03,2022 11:47:13 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Mărime reglabilă: Părul nostru are o pastă reglabilă, care poate fi ajustată și lipită după bunul plac. Se potrivește capului tău moale și confortabil și are o dimensiune potrivită pentru majoritatea oamenilor.
Gamă largă de aplicații: Bentita poate împiedica părul să vă deranjeze vederea în timpul machiajului și spălării feței, menținând în același timp părul din jur uscat. Poate fi folosit în saloane de înfrumusețare, saune, săli de sport, yoga, studiouri de dans, măști, machiaj, spălat feței etc.
Ușor de transportat: Este foarte convenabil de transportat atunci când călătoriți, de dimensiuni mici și de greutate redusă și poate fi depozitat într-un rucsac atunci când nu este necesar.
Curățare: 3 bentițe înlocuibile din țesătură, care pot fi spălate în mod repetat cu praf de spălat, detergent lichid și săpun și pot fi, de asemenea, spălate și uscate la mașină. Nu utilizați înălbitor și balsam de rufe.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.