BeautyBlender Produs de curățare cu perii și burete cu parfum de lavandă solidă, 1 oz, Demachiant pentru instrumente de machiaj, pentru bureți și pensule de machiaj, fără parabeni, cu aloe hrănitor, ulei de cocos și lavandă


Pret: £14.69
(as of Oct 30,2022 11:04:31 UTC – Detalii)

De la producator

Ce face

Acest demachiant susține integritatea blenderului, precum și elimină reziduurile excesive și germenii pentru aplicarea curată a machiajului. Acest demachiant îndepărtează excesul de produs, murdăria și uleiul din blendere și pensule, pentru o aplicare curată a machiajului. Echipat cu un tampon de silicon texturat, roz pentru a împroșca ușor beautyblender-ul sau învârtiți periile împotriva denivelărilor pentru a ajuta detergentul să pătrundă pentru o acțiune de curățare profundă. Rapid, ușor, eficient și perfect pentru oricine se află în mișcare!

Ce altceva trebuie să știți: Acest produs de curățare susține integritatea beautyblender-ului, deoarece îndepărtează excesul de reziduuri de machiaj pentru o aplicare curată a machiajului, deoarece este formulat special pentru materialul exclusiv al Beautyblender-ului.

1 oz solid

Formulat fără sulfați, parabeni și ftalați

Pasul 1

Beautyblender umed.

Pasul 2

Învârtiți și comprimați buretele pe săpun, formând o spumă. Apăsarea buretelui eliberează oxigen, permițând lichidului de curățare a blenderului să intre.

Strângeți ușor beautyblenderul sau pensulele de machiaj și clătiți din nou pentru a îndepărta orice exces de detergent și apă. Stoarceți excesul de apă cu un prosop.

Pasul 3

Setați beautyblenderul să se usuce complet într-o zonă curată și bine ventilată și reutilizați.

Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 6,35 x 6,35 x 1,91 cm; 60 de grame
Data primei disponibile: ‎ 22 iunie 2012
Producator: Rea.deeming Beauty Inc.
ASIN: B0085BVFZK
Numărul modelului articolului: 5097
Țara de origine: SUA

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.