Beauty Blenders DUAIU 3 bucăți bureți de machiaj pentru fond de ten, burete pentru fond de ten fără latex pentru lichide, creme și pudre, utilizare uscată și umedă


Pret: £3.99
(as of Jan 05,2023 00:32:43 UTC – Detalii)

DUAIU bureți de machiaj blender de frumusețe suge apa, nu fondul de ten, când umed și lucrează în felul tău.
UTILIZARE USCATĂ ȘI UMED: Acest blender de frumusețe este disponibil pentru utilizare umedă și uscată. Buretele de frumusețe poate fi folosit direct pe produsele cosmetice pudrate atunci când este uscat și poate fi folosit împreună cu cosmetice cremoase sau cosmetice lichide când este umed. Setul nostru de blender de frumusețe va deveni mai mare după fiind complet umezit, elastic si nu se deforma usor.
MACHIAJ PERFECT: buretele de machiaj are un vârf ascuțit, o margine plată și laturi rotunjite. Puteți folosi partea ascuțită pentru a ajunge în locuri greu accesibile, cum ar fi ochii, gura și nasul. De asemenea, puteți folosi baza rotundă pe zonele mai mari ale feței, cum ar fi fruntea, obrajii și bărbia. Textura moale a buretelui de fond de ten vă poate face machiajul să arate natural.
MULTIUZ: Blenderul de frumusețe DUAIU este potrivit pentru aproape toate tipurile de produse cosmetice, care pentru fond de ten, BB cream, pudră, corector, izolant, lichid etc, creează un aspect natural impecabil.
UȘOR DE CURĂȚAT: bureții noștri de machiaj sunt ușor de curățat și uscat. Trebuie doar să umeziți bine bureții faciali, apoi să apăsați demachiantul pe oul de burete și să-l frecați ușor și să-l apăsați cu mâinile. După ce cosmeticul s-a dizolvat în burete de machiaj, clătiți-l sub jet de apă și stoarceți ușor apa murdară cu mâinile. Apoi puneți-l într-un loc aerisit să se usuce.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.