ANAiRUi Turmeric Vitamina C Clay Mask – Mască facială cu trandafiri – Mască cu nămol de ceai verde de avocado, Set de mască facială SPA pentru curățare profundă, hidratare, hrănire, reducerea acneei și a porilor, 70 g fiecare/210 g în total


Pret: £23.99
(as of Nov 01,2022 05:32:32 UTC – Detalii)

Bogată în formă stabilă de vitamina C și E, această mască de față cu turmeric revitalizează pielea, inhibând formarea petelor întunecate, ajută și la combaterea semnelor emergente de îmbătrânire, cum ar fi pielea lăsată, liniile și ridurile. îmbunătățește pielea de la erupții, minimizând petele, ajută la îmbunătățirea naturală a strălucirii și uniformității pielii.
MASCA DE LUTĂ CU VITAMINA C TURMERIC – Funcționează ca o mască de estompare a petelor întunecate, masca noastră cu vitamina C cu turmeric pentru pete și pete întunecate, ajută la îmbunătățirea vizibilă a matității și a neuniformității pielii noastre. Turmericul și vitamina C din mască ajută la combaterea petelor, la îmbunătățirea strălucirii naturale a tenului și la estompează pigmentarea în mod natural, pentru a ajuta la obținerea unui aspect mai fin, radiant și impecabil al pielii.
MASCA ROSE CLAY – Masca hidratantă cu colagen de trandafiri roz cu argilă facială include extracte de flori de rosa și extracte de măceșe și active avansate, cum ar fi acidul hialuronic, niacinamida, strălucește și hidratează pielea cu masca de față cu textura cremoasă de trandafir, curățând delicat toxinele și previn îmbătrânirea pielii. semnele de linii fine, pori, pete, îmbunătățesc tenul pentru o piele mai sănătoasă, mai netedă și mai curată.
Mască cu noroi cu ceai verde cu avocado – Mască liniștitoare Superfood Mască cu argilă cu ceai verde cu avocado pentru pielea predispusă la acnee, este bogată în extracte din avocado, ceai verde și unt de shea, acești antioxidanți hrănesc, calmează, hidratează pielea în timp ce curăță în profunzime porii și impuritățile. și pentru a preveni erupțiile. Îți lasă pielea cu senzație de claritate, împrospătat și hidratat.
Garanția Producătorului – ANAiRUi care înseamnă: Animați, Natural, Reparați. Fără violență; Neiritant și potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv uscat, sensibil, gras, mixt, 100% garanție de rambursare a banilor pentru 60 de zile de la data achiziției, fără întrebări și fără returnări necesare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.