ANAiRUi Mască cu argilă cu turmeric – Mască cu argilă detoxifică ceaiul verde – Mască cu nămol cu ​​minerale din Marea Moartă, set de mască facială spa pentru curățare profundă, hidratare, detoxifiere și reducerea acneei și punctelor negre, 70 g fiecare/ 210 g total


Pret: £23.99
(as of Nov 01,2022 00:24:03 UTC – Detalii)

Masca de față cu turmeric este cea mai bună mască care conține Vitamina C & E, ingrediente antioxidanți naturali; are capacitatea de a preveni erupțiile, de a reduce speriatul acneei, de a lumina pielea și de a-și scoate strălucirea naturală.
MASCA TURMERIC CLAY – Măștile faciale cu turmeric sporesc strălucirea, ajută la obținerea unui ten sănătos, îmbunătățesc nuanța neuniformă a pielii, textura pielii și hrănesc. Antiacnee, purifica porii, elimina toxinele, corecteaza pigmentarea. Masca cu argilă ANAiRUi Turmeric vă oferă un aspect profund hidratant și suplu, plinuț, radiant după utilizare.
MASCA DETOXĂ DE LUTĂ DE CEAI VERDE – Ceaiul verde a fost un antioxidant natural dovedit și activ în îngrijirea pielii. Masca cu nămol din argilă cu ceai verde ajută la protejarea pielii, elimină toxinele și deblochează porii. Combateți excesul de ulei și toxinele, iar porii sunt strânși. Lasa pielea moale, revigorata si perfect hidratata.
Mască cu noroi din Marea Moartă – Mască cu nămol cu ​​infuzie de minerale, bogată în minerale și sare de mare de înaltă calitate, noroiul ajută la reînnoirea pielii, creând un efect de exfoliere blând care ajută la curățarea porilor pielii, elimină uleiurile și toxinele, îndepărtează pielea moartă. celulelor și oferă o senzație liniștitoare, hrănită și curată.
FĂRĂ PRODUSE CHIMICE DĂUNĂTORI – Soluția de îngrijire a pielii ANAiRUi combină cele mai bune ingrediente studiate științific cu extracte de plante cunoscute pentru beneficiile lor antioxidante, pentru a vă oferi o reînnoire a pielii mai sigură și mai rapidă. Fabricat cu grijă, sigur și curat, fără parabeni sau sulfați și fără cruzime.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.