ADAZ Trandafir Frumoasa și Bestia, Cadou galaxie Trandafir etern pentru mama iubita ei Soția în dom de sticlă Trandafiri artificiali colorați cu lumină LED de Ziua Îndrăgostiților, Crăciun, Ziua Mamei, Ziua Nașterii, Aniversarea


Pret: £21.89
(as of Jan 07,2023 07:00:55 UTC – Detalii)

ADAZ, ne construim brandul cu personaje foarte recunoscute.
🌟【Lumină LED strălucitoare】 Banda de lumină LED este înfășurată în jurul trandafirului pentru totdeauna, iar comutatorul de jos este pornit. Lumina puternică luminează întregul capac de sticlă și aduce lumină caldă trandafirilor Eterni! Puteți folosi 3 surse de alimentare AAA (nu sunt incluse), pașii de operare sunt foarte simpli. Poate fi folosit pentru a decora camera sau pentru a crea o atmosferă romantică ziua și noaptea, ceea ce este atât frumos, cât și practic.
🎁【Cadou de Ziua Mamei】 Trandafir pentru totdeauna în dom de sticlă cu cutie cadou roz, spumă încorporată fixată, nu vă faceți griji pentru deteriorarea în timpul transportului, pentru a vă asigura că cadoul de ziua mamei este livrat la mâna dumneavoastră este încă perfect.
🌹【Trandafir etern colorat de 24k】Frunzele și petalele sunt realizate din plastic de înaltă calitate, iar tulpina este din polietilenă și placată cu folie de aur. Textura frunzei este clară și realistă, forma florii de trandafir galaxie este vie, durabilă, nu se sparge ușor. Cu baza de culoare naturală a lemnului, suprafața este stabilă și netedă, fără bavuri. Trandafirul conservat poate arăta un aspect frumos și elegant, dar poate salva și o viață întreagă.
💕【Decoratiuni interioare rafinate】 Trandafirii artificiali pot fi folositi si ca decoratiuni pentru casa, care sunt foarte potriviti pentru a fi expusi in mese, dormitoare, camere de zi, camere de studiu, birouri, nunti si alte scene. Nu este doar frumos și practic, dar vă aduce și o dispoziție relaxată și fericită.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.