5 bucăți pudră de degete puf de machiaj mini puf de pudră umed uscat instrument de machiaj pentru fond de ten corector fond de ten cosmetic burete pudră minerală instrument de machiaj umed uscat


Pret: £2.99
(as of Oct 31,2022 23:06:00 UTC – Detalii)

Descriere produs

Culoare: alb, roz, albastru, nuanța pielii, negru

Material: burete

Funcție: umed și uscat, instrument de machiaj, curea pentru deget, reutilizabil, mini, ușor de transportat

Lista de ambalare: 5 × puf de degete

Sfaturi amabile:
– Pot exista diferențe de culoare din cauza diferitelor monitoare.
-Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne întrebați. Avem servicii prietenoase.
-Dacă există vreo problemă cu produsul, vă rugăm să ne informați oricând. Vă vom răspunde instantaneu și vă vom oferi cel mai bun feedback.
【Material moale și confortabil】: Puful este realizat din burete moale, care este confortabil la atingere, machiaj natural și uniform și poate fi folosit pe orice tip de piele. Pufurile cu degetele nu vă fac pielea inconfortabilă și vă oferă o experiență grozavă.
【Formă】: Acest puf este conceput pentru a se potrivi cu vârful degetelor, puteți folosi marginea rotunjită pentru a aplica fond de ten pe obraji și frunte și pentru a alege marginea triunghiulară atunci când aplicați fondul de ten în jurul ochilor și nasului. Completează machiajul ușor și uniform. Designul special împiedică buretele să acumuleze prea multă pulbere, în schimb vă va ajuta să economisiți mai multă pulbere.
【Lavabil și reutilizabil】: Puteți spăla ușor puful de machiaj cu mâna sau puteți pune mini puful într-o pungă de rufe și apoi utilizați mașina pentru a spăla puful. Aveți grijă să nu vă spălați cu alte haine închise la culoare, deoarece tampoanele de bumbac se murdăresc ușor. După spălare, atârnă puful într-un loc ventilat pentru a se usuca înainte de utilizare.
【Utilizat pe scară largă】: Potrivit pentru fond de ten lichid, cremă barieră, BB cream, pernă, fard de obraz și alte utilizări umede; produse cu pulbere uscată, cum ar fi pulbere presată, pulbere liberă și pulbere uscată de miere.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.