3 x Burete de machiaj HDR Beauty Blender – Burete de fond de ten – Burete de machiaj – Design cu margini, pori fine și material moale fără latex Perfect pentru pudre, creme și cosmetice pentru fond de ten (Burgundy)


Pret: £3.49
(as of Oct 30,2022 03:41:16 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
DIMENSIUNEA FINE PORI: Dimensiunea uniforma si fina a porilor ajuta la obtinerea unui aspect de machiaj profesional cu o aplicare uniforma cosmetica pentru un rezultat optim aerograf.
MATERIAL ECO-PRETENUT / FĂRĂ LATEX: Perfect pentru toate tipurile de piele, deoarece sunt fabricate din material foarte moale, fără latex, vegan și fără cruzime. Bureții de machiaj fără miros, fără chimicale, non-alergenici sunt ideali pentru cei cu fața sau pielea sensibilă.
Umed & Uscat/Ușor de Curățat: Extrem de durabil și se va extinde atunci când este umed, făcându-l de dimensiuni mari și absoarbe mai puțin machiaj. Aplicatorul de machiaj este foarte ușor de curățat și întreținut pentru o utilizare de lungă durată.
PACHET MULTI: Fiecare pachet conține 3 x bureți de machiaj pentru frumusețe HDR, care sunt potriviți atât pentru adulți, cât și pentru copii și sunt perfecti pentru călătorii sau pentru cadou prietenilor și celor dragi. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă oferim o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile pentru a ne asigura că fiecare client este mulțumit și protejat. Îmbunătățește-ți aspectul machiajului cu bureții de machiaj HDR Beauty.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.